POLÍTICA DE PRIVACITAT

En aquesta política de privacitat t’informarem amb total transparència sobre la finalitat d’aquest lloc web i tot el que afecta a les dades que ens facilitis, així com de les obligacions i drets que et corresponen.

Per començar, has de saber que aquest lloc web s’adapta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, el que afecta a les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés i a les cookies que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web s’ajusta a l’acompliment de les següents normatives:

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferents països de la UE.

La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de Desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un bloc a l’hora de gestionar aquesta informació.

La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques a través de mitjans electrònics, com és el cas d’aquest lloc web.


DADES D’IDENTIFICACIÓ

  • Responsable: Associació SENSE LÍMITS
  • NIF: G43464577
  • Adreça: C/ Artesans, 60, 43800 Valls, Tarragona, Espanya.
  • Activitat del web: Venda d’inscripcions per poder participar en una ruta mototurística.
  • Email: info@senselimits.es

Les dades personals que ens facilitis, sempre amb el teu consentiment exprés, s’emmagatzemaran i tractaran amb les finalitats previstes i descrits a continuació en aquesta Política de Privacitat, fins al moment en què ens demanis que els eliminem.

T’informem que aquesta política de privacitat pot ser modificada en qualsevol moment, per tal d’adaptar-la a novetats legislatives o canvis en les nostres activitats, sent vigent la que en cada moment es trobi publicada a la web. Aquesta modificació se’t notificarà abans de la seva aplicació.


CONDICIONS D’ÚS

Has de saber, per la teva tranquil·litat, que sempre et demanarem el teu consentiment exprés per a demanar les teves dades amb la corresponent finalitat especificada en cada cas, el que implica que, en cas d’atorgar aquest consentiment, has llegit i acceptat aquesta política de privacitat.

En el moment en què accedeixis i utilitzis aquesta web, assumeixes la teva condició d’usuari amb els teus corresponents drets i obligacions.

Si ets major de 13 anys, podràs registrar-te com usuari en aquest lloc web sense el previ consentiment dels teus pares o tutors.

Si ets menor de 13 anys, et caldrà el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les teves dades personals.


REGISTRE I FINALITAT DE LES TEVES DADES

En funció del formulari o secció a la qual accedeixis, et demanarem exclusivament les dades necessàries amb les finalitats descrites a continuació. En tot moment, hauràs de donar el teu consentiment exprés, quan et sol·licitem informació personal per diferents motius:

  • Les finalitats concretes que particularment s’indiquin en cadascuna de les pàgines o seccions on aparegui el formulari de registre o contacte electrònic.
  • Amb caràcter general, per a atendre les teves sol·licituds, comentaris, consultes o qualsevol tipus de petició que facis com a usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que posem a la teva disposició.
  • Per enviar comunicacions comercials o publicitàries a través de qualsevol altre mitjà electrònic o físic, que possibiliti realitzar comunicacions.

Aquestes comunicacions, sempre seran relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o promocions, així com aquells productes o serveis que puguem considerar del teu interès i que puguin oferir col·laboradors, empreses o “partners” amb els que mantinguem acords de promoció o col·laboració comercial.

Si és així, et garantim que aquests tercers mai tindran accés a les teves dades personals, amb les excepcions reflectides a continuació, sent en tot cas aquestes comunicacions realitzades per part de Sense Límits.


EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i modificació de les dades que facis arribar a Sense Límits, exonerant-nos de qualsevol responsabilitat al respecte.

És a dir, a tu et correspon garantir i respondre en qualsevol cas de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i et compromets a mantenir-les degudament actualitzades.

D’acord a l’expressat en aquesta Política de Privacitat, acceptes proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.


BAIXES DE SUBSCRIPCIÓ I DRET DE REVOCACIÓ

Com a titular de les dades que ens hagis facilitat, podràs exercir en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant-nos un correu electrònic a info@senselimits.es i adjuntant una fotocòpia del teu document d’identitat com a prova vàlida.

Igualment, podràs donar-te de baixa en qualsevol moment per deixar de rebre la nostra newsletter o qualsevol altra comunicació comercial, directament des del mateix correu electrònic que hagis rebut o enviant-nos un correu a info@senselimits.es.


ACCÉS A DADES PER COMPTE DE TERCERS

Per poder prestar serveis estrictament necessaris per al funcionament i desenvolupament de les activitats d’aquest lloc web, us informem que compartim dades amb els següents prestadors de servei sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Pots tenir la total tranquil·litat que aquests tercers no podran utilitzar aquesta informació per a cap altra finalitat que no estigui regulat específicament en les nostres relacions amb ells en virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Aquest lloc web està allotjat en 10dencehispahard, S.L., que proporciona els serveis de hosting perquè puguis accedir i navegar pel nostre lloc. Pots consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta empresa en el següent enllaç: https://www.cdmon.com/es/avisos-legales.


GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics és un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”).

Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a l’website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web.

La informació que genera la cookie sobre el teu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l’activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del website i l’ús d’Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi.

Com a usuari, i en exercici dels teus drets, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, has de saber que si ho fa pot ser que no puguis fer servir la plena funcionalitat d’aquest lloc web.

A l’utilitzar aquesta web, d’acord amb la informació facilitada en aquesta Política de Privacitat, acceptes el tractament de dades per part de Google en la forma i per als fins indicats.

Per a més informació, pots consultar la política de privacitat de Google a https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.


MESURES DE SEGURETAT

Com a titular del web, Sense Límits ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats.


LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

En exercici del seu dret com a titular d’aquesta web, us informem que Sense Límits no es fa responsable en cap cas del següent:

La qualitat de el servei, la velocitat d’accés, el correcte funcionament ni la disponibilitat ni continuïtat de funcionament de la pàgina.

L’existència de virus, malware, programes maliciosos o nocius en els continguts.

L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.

La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en aquest lloc web.

Dels danys que poguessin provenir de l’ús il·legal o indegut d’aquest web.


FORMA DE PAGAMENT

Sense Límits disposa d’una forma de pagament, garantint en tot moment la teva seguretat com a client:

  • Targeta de crèdit o dèbit: has d’introduir les dades sol·licitades de la targeta. Aquesta operació es porta a terme a través de la plataforma segura Stripe sense necessitat de sortir de senselimits.es. Sense Límits en cap moment té accés a les dades de la teva targeta, sinó que és la plataforma Stripe la que s’encarrega de processar i xifrar aquestes dades perquè la teva compra sigui 100% segura.
ruta en moto
w

Contactar

info@senselimits.es

   641 25 99 90

Obrir chat