Rutes en Moto per Tarragona 2022 - SenseLimits

RUTES EN MOTO 2023

Què són les Rutes amb Moto SENSE LÍMITS ROAD?

SENSE LÍMITS, us presenta tres possibles rutes a escollir:

800KM

450KM

rutas mototuristicas tarragona

250KM

SENSE LÍMITS ROAD, una ruta moto turística no competitiva, que es realitzarà per carreteres obertes al trànsit i que es durà a terme per la província de Tarragona i veïnes.

El centre neuràlgic, verificacions, sortida, reagrupament i arribada, estarà ubicat a la ciutat de Valls.

És un desafiament personal, el que realment importa és poder completar la ruta i gaudir-ne, així com de la moto, les diferents i variades carreteres, els bells paisatges; bé sigui sol, en companyia o en grup.

El nostre lema “El temps importa, gaudeix-lo”, és a dir; has d’anar fent i parant quan sigui necessari, sempre segons la teva resistència i experiència. TU TRIES ELS TEUS LÍMITS, però, al mateix temps, has de gaudir de la moto i de l’entorn; si compleixes aquests requisits, aconseguiràs l’objectiu.

Les rutes a escollir seran: SENSE LÍMITS (800Km), SENSE COVID (450Km) i CLÀSSIQUES (250 Km), es facilitarà en track (en diversos formats), per poder-la seguir i anar trobant els punts de pas que estaran situats estratègicament durant el recorregut de cada edició, per poder segellar el carnet de ruta . Al final de la ruta i després de passar pel control d’arribada, se us farà entrega d’un diploma de “FINISHER”, on quedarà reflectit el pas pels diferents controls que tingueu segellats degudament.

La ruta proposada per l’organització, tindrà forma de “ 8 ” (en un sol sentit), al centre d’aquest es troba la ciutat de Valls, capital de l’Alt Camp.

Valls serà el centre neuràlgic de l’esdeveniment, serà el punt de sortida i arribada, i a més comptarà amb un control de pas a la meitat del recorregut.

US ESPEREM A TOTS!!!

Gaudeix de la teva moto

Hem organitzat les tres rutes SENSE LÍMITS ROAD perquè puguis gaudir plenament de la teva moto sigui la que sigui.

Viu-la amb els teus amics

La nostra intenció és que puguis viure-la amb els teus amics i tothom que vulgui gaudir una experiència inoblidable.

Gaudeix de la natura

Hem planificat un recorregut per carrreteres envoltades de natura que farà del teu trajecte un plaer per als sentits.

NO T’HO PERDIS!!!
ESTIGUEU ATENTS I NO DEIXEU QUE US HO EXPLIQUIN!

ruta en moto
w

Contactar

info@senselimits.es

   641 25 99 90

Summary
Review Date
Reviewed Item
Et convidem a que gaudeixis de la ruta en moto Sense Límits 2020. Una ruta mototurística per les terres de Tarragona. Una experiència inoblidable. Vens?
Author Rating
51star1star1star1star1star