Qui Som? - SenseLimits

QUI SOM?

ASSOCIACIÓ LÚDICOESPORTIVA SENSE LÍMITS

Què és SENSE LÍMITS?

SENSE LÍMITS és una associació lúdicoesportiva i cultural, sense ànim de lucre, creada al 1996 amb seu a la ciutat de Valls (capital de l’Alt Camp), on la seva finalitat era la d’organitzar esdeveniments poc convencionals.

Durant el seu historial es van organitzar diferents activitats, com rutes Mountain Bike amb roadbook, rutes 4×4, gimcanes de moto i cotxe, conferències Dakar, i altres actes diversos.

Després d’uns anys d’inactivitat, SENSE LÍMITS torna a ressucitar amb noves incorporacions, noves idees i noves il·lusions, sempre seguint amb la mateixa línia, l’esperit aventurer, és la filosofia de SENSE LÍMITS.

Amb una renovada junta, SENSE LÍMITS vol tornar a ser un referent dins l’organització de diferents esdeveniments, la majoria dels membres de l’organització, porten molts anys organitzant i participant en diverses activitats relacionades amb motos, cotxes i fins i tot camions. Participant en moto-cross, rallys, rutes mototurístiques, etc.

D’aquesta trajectòria en valorem la nostra experiència per poder dur a terme noves aventures.

Tot l’equip de SENSE LÍMITS, ús dona la benvinguda, espera i desitja que gaudiu de les nostres propostes organitzatives, tant de lleure com competitives; per la nostra part, intentarem que així sigui, fent de cada esdeveniment, una experiència difícil d’oblidar.

Amb una renovada junta, SENSE LÍMITS vol tornar a ser un referent dins l’organització de diferents events, la majoria dels membres de l’organització, porten molts anys organitzant i participany en diverses activitats relacionades amb motos, cotxes i fins i tot camions. Participant en moto-cross, rallys, rutes mototurístiques, etc.

Som participants actius als Campionats de Catalunya de Rallys, proves FIM com la “Baja Aragón, i aquest any ens hem estrenat podent gaudir de l’experiència del Rally Raid més dur del món, el Dakar.

D’aquesta trajectòria en valorem la nostra experiència per poder dur a terme noves aventures.

Tot l’equip de SENSE LÍMITS, ús dona la benvinguda, espera i desitja que gaudiu de les nostres propostes organitzatives, tant de lleure com competitives; per la nostra part, intentarem que així sigui, fent de cada esdeveniment, un event difícil d’oblidar.

Creadors d’Aventures

A SENSE LÍMITS estem especialitzats en crear aventures per viure a la natura i potenciar el teu esperit aventurer.

Apassionats del Motor

Les nostres activitats estan enfocades al món del motor i a que puguis gaudir de la teva afició d’una forma molt especial.

Gaudeix de la natura

Totes les nostres activitats es desenvolupen envoltades de la natura, per ajudar a evadir-te del teu dia a dia.

BENVINGUTS A UNA NOVA EXPERIÈNCIA
BENVINGUTS A UN DESAFIAMENT PERSONAL
BENVINGUTS A SENSE LÍMITS

ruta en moto
w

Contactar

info@senselimits.es

   641 25 99 90